ANIFLEXI HA 80 TABLETTEN

€ 30,00
Inclusief belasting

ANIFLEXI HA 80 TABLETTEN

Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Beschrijving

Aanvullend voer voor honden, ondersteuning van synthese, regeneratie en goed functioneren van gewrichten. Het wordt met name aanbevolen voor dieren die lijden aan degeneratieve aandoeningen van het bewegingsapparaat en voor jonge honden in de periode van intensieve groei, waarbij afwijkingen in de ontwikkeling van gewrichtskraakbeen kunnen optreden.

 

Actieve ingrediënten

Gehydrolyseerd collageen

Hyaluronzuur

Glucosamine sulfaat

Chondroitinesulfaat

MSM (Methyl-Sulfonyl-Methan)

Vitamine C

 

Inhoud in 1 tablet

 

Gehydrolyseerd collageen – het basale eiwit dat gewrichtskraakbeen, pezen en ligamenten bouwt. Collageen ondersteunt de juiste ontwikkeling, voedt en regenereert gewrichten en andere bindweefsels in het lichaam. Wanneer gegeven bij degeneratie van gewrichten, verbetert het hun mobiliteit en flexibiliteit, en vermindert duidelijk ook de pijn.
Hyaluronzuur – glucosaminoglycanen, vaak aangetroffen in dierlijke organismen, met name in synoviaal vocht. Het zorgt voor de juiste viscositeit en elasticiteit van de synoviale vloeistof in de gewrichtscapsule, verhoogt de flexibiliteit van de gewrichten en verbetert de mobiliteit.
MSM –Een zwavelverbinding en de basisbouwsteen van bindweefsel in het lichaam. Ondersteunt de goede werking van gewrichten, versnelt de regeneratie, heeft ontstekingsremmende effecten en pijnstillers.

Glucosamine – Bevordert de regeneratie van kraakbeen en het goed functioneren van gewrichten. Het verhoogt de hoeveelheid synoviale vloeistof in de gewrichtscapsule, waardoor de pijn van het dier aanzienlijk wordt verminderd en maakt het gemakkelijker om te bewegen.
Chondroitine – Elimineert wrijving tussen aanrakende, bewegende delen van de gewrichten, vertraagt hun slijtage en verhoogt de kraakbeenweerstand tegen druk.

Vitamine C- Essentieel voor de synthese van collageen en voorkomt de degeneratie ervan in het lichaam.

INDICATIES:

 Dysplasie van gewrichten

Degeneratie van de gewrichten en de wervelkolom (spondylose)

Aandoeningen van skeletonwikkeling bij puppy’s

Tracheale instorting

 Knieschrijf uit de kom

Profylactische gewrichtsondersteuning